Greyhouse: korte films van eigen productie

IFAN herinvesteert in haar eigen stichting – Greyhouse – die tot doel heeft om de kunst van de korte film te behouden.

GREYHOUSE is het  label waar IFAN haar artistieke filmproducties maakt.  Naast de primaire uitgangspunten van Greyhouse-producties; artisticiteit, creativiteit en passie, werken we bij GREYHOUSE producties altijd met een mix van ervaren én minder ervaren filmmakers. Zo hopen wij een mooie kruisbestuiving te creëren tussen beide werelden en zijn we tegelijkertijd een kweekvijver voor jong talent.

Per jaar maakt IFAN 3 a 4 korte, artistieke films onder het Greyhouse label. Iedereen kan een script ter verfilming voorleggen. Het script wordt door onze script-commissie beoordeeld op artistieke waarde en productionele haalbaarheid. Indien besloten wordt een script te verfilmen zal IFAN zich inzetten voor funding en zal de cast & crew samenstellen vanuit het eigen netwerk. Inzet van de initiatiefnemer is onontbeerlijk voor het slagen van de productie. Distributie van de film geschiedt middels de vele filmfestivals wereldwijd.

Heb jij een origineel script voor een korte film en wil je dat IFAN je helpt? Stuur dan je script en synopsis naar info@ifancompany.com