Network: meer dan 1000 film- en videomakers

Van jong talent tot doorgewinterde professional

Het IFAN netwerk bestaat uit meer dan 1000 gepassioneerde film-en videomakers in alle disciplines en is een platform voor zowel opkomende als reeds ervaren film-en videomakers (m/v).

Je kan je gratis inschrijven in ons netwerk waardoor je in onze database terecht komt. Middels onze nieuwsbrief en Facebook pagina houden we je op de hoogte van onze activiteiten en van vacatures voor klussen. We organiseren informatie-avonden voor de verschillende vakgroepen en kunnen je in contact brengen met andere makers.

In het netwerk zijn alle functies vertegenwoordigd die je nodig hebt om een korte film of videoproductie tot een goed einde te brengen. Schrijf je hieronder in in het netwerk en dan hoor je snel van ons!

Music by Guy Renardeau

Inschrijven

Schrijf je in in het netwerk van IFAN door hier je gegevens achter te laten.

Uitgelichte IFAN leden

Bekijk hieronder twee uitgelichte leden van het netwerk van IFAN. We rouleren de uitgelichte leden regelmatig. Sta jij hier binnenkort ook bij?

LARS BOOM

SCENARIST

lars

Lars is een gouden pen houder en een gevierd scenarist. En terecht! Met films als “Michiel de Ruyter” en “Tuintje in mijn hart” zouden wij het niet gek vinden als je een beetje op wolken gaat lopen. Maar Lars is daar de persoon niet naar. Hij houdt van leuke en uitdagende projecten en zo is hij ook bij IFAN terecht gekomen. Lars heeft IFAN een mooi scriptje geschonken voor een korte film. Met veel plezier gaan wij dit script, op een compleet ongebruikelijke manier, verfilmen.

HANS EIKMANS

CAMERAMAN

hans 2

Hans is zijn carrière als cameraman begonnen bij IFAN. Hij werkte indertijd part-time in de supermarkt en daarnaast startte hij zijn eigen productie bedrijfje. Hij is lid geworden van IFAN omdat het concept hem aansprak en hij IFAN als ladder zag om zijn droom om cameraman te worden te verwezenlijken. Bij IFAN leerde hij om in teamverband te werken en om ideeen om te zetten in een tastbaar verhaal. Inmiddels is Hans werkzaam als fulltime cameraman voor facilitair bedrijf TEAM ENG en heeft nog steeds als slogan ‘durf te dromen’. Hans stond onder andere op de set van KARMA,

 

Bekijk de website